BETALNING & LEVERANS

HUR BETALAR JAG
Beställer du i webbshopen så kan du välja att betala med kort, faktura eller delbetalning. Detta sker tryggt och säkert genom vår samarbetspartner Payex. Väljer du att hämta kantplåtarna själv så betalar du med kort i vår betalterminal alternativt kontant.

ÄR PLÅTARNA ROSTIGA VID LEVERANS
Nej, det tar ett antal veckor i väder och vind innan cortenet rostar och plåtarna får sin vackra rostfärg.

NÄR SKER LEVERANSEN
Vardagar mellan 08:00 - 17:00

MÅSTE JAG VARA HEMMA FÖR ATT TA EMOT LEVERANSEN
Schenker sköter samtliga våra transporter och det är dom du kontaktar om du har frågor om utkörning. Normalt krävs det att du är hemma för att ta emot godset under dagtid. Du kan dock kontakta Schenker när du fått ditt sändningsnummer för att byta dag eller komma överens om att det är ok att ställa av godset utan att du är hemma. 

HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN
Normalt levererar vi på 5-10 arbetsdagar från lagd order men avikelser kan förekomma. I så fall kontaktar vi er som kund.

NÄR KAN MAN HÄMTA SJÄLV
Kontakta respektive ort för att komma överens om en lämplig dag och tidpunkt.

 

 

MONTERING

ÄR PLÅTARNA FORMBARA
Ja, plåtarna är formbara och du böjer dem enkelt efter trädgårdslandskapets alla former.

Önskas skarpa hörn, tex. 90 grader, rekommenderar vi att du tar en brädbit 10-40cm som läggs längs med plåten. Fäst nu bräda samt plåt i ett skruvstäd varpå plåten bockas över plankan. Klart!

HUR SKARVAR JAG PLÅTARNA
Det finns två sätt, antingen köper du till skarvplåtar och sätter plåtarna kant-i-kant och skruvar ihop med medföljande skruv eller så sätter du plåtarna 5-10 cm omlott och skruvar ihop med medföljande skruv.

ÄR DET PINNAR/PIGGAR PÅ PLÅTARNA
Nej, Plåtar monterade med detta viker sig lättare vid tryck/belastning istället erbjuder vi  kraftiga plåtar som du gräver ner 1/3 till 2/3 delar av hela plåten i marken. Denna teknik ger en kraftig stabilitet och hållbarhet även om någon trampar på kantplåten. Ett vackert resultat som håller i årtionden.

ÄR DET FÖRBORRADE HÅL I PLÅTEN
Nej, detta behövs ej då det medföljer självborrande skruv. Detta gör att du kan placera skruvar/hål precis där du vill ha dem.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.