CORTENSTÅL

Rabattkanter.se erbjuder prisvärda och hållbara kantstöd av cortenstål, perfekt till dina gräskanter, grusgångar, odlingsytor och rabatter. Cortenstål är ett trögrostande material som är underhållsfritt och har en mycket långlivslängd vilket gör att du aldrig kommer behöva byta dina cortenplåtar..

Cortenplåtarna som är 2 meter långa monterar du snabbt och lätt på egen hand, skarvskruvar är dessutom alltid inkluderade i det fördelaktiga priset. Plåtarna är mycket stabila och inte att förväxla med trädgårdskedjornas remsor/plåtar som ofta endast är 1 mm tjocka.

Vår standardplåt lämpar sig väl till rabattkanter, samt som avgränsning för robotgräsklippare. De större kantplåtarna ger ett mer visuellt intryck och lämpar sig även  om du har nivåskillnader att ta hänsyn till. Genom att välja cortenplåtar kan du även minska risken att rötter letar sig under avskiljaren. Cortenplåt är lätt att forma efter landskapet och går även utmärkt att bocka eller böja för att få till ett hörn eller en cirkel.

Skapa din drömträdgård med hjälp av cortenstål, trädgårdarkitekternas favoritmaterial.

Vi ser fram emot er förfrågan.