FRÅGOR & SVAR

LEVERANS & MONTERING


HUR BETALAR JAG

Beställer du i webbshoppen så kan du välja att betala med kort, faktura eller delbetalning. Detta sker tryggt och säkert genom vår samarbetspartner Dibs. Väljer du att hämta kantplåtarna själv så betalar du med kort i vår betalterminal alternativt kontant.

ÄR PLÅTARNA ROSTIGA VID LEVERANS

Nej, det tar ett antal veckor i väder och vind innan corten rostar och plåtarna får sin vackra rostfärg.

NÄR SKER LEVERANSEN

Vardagar mellan 08:00 - 17:00

MÅSTE JAG VARA HEMMA FÖR ATT TA EMOT LEVERANSEN

Schenker sköter samtliga våra transporter och det är dom du kontaktar om du har frågor om utkörning. Normalt krävs det att du är hemma för att ta emot godset under dagtid. Du kan dock kontakta Schenker när du fått ditt sändningsnummer för att byta dag eller komma överens om att det är ok att ställa av godset utan att du är hemma.

HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN

Normalt levererar vi på 5-10 arbetsdagar från lagd order men avikelser kan förekomma. I så fall kontaktar vi er som kund.

NÄR KAN JAG HÄMTA SJÄLV

Kontakta respektive ort för att komma överens om en lämplig dag och tidpunkt.

ENKEL MONTERING & HÅLLBART RESULTAT 


ÄR PLÅTARNA FORMBARA

Ja, plåtarna är formbara och du böjer dem enkelt efter trädgårdslandskapets alla former.

Önskas skarpa hörn, tex. 90 grader, rekommenderar vi att du tar en brädbit 10-40cm som läggs längs med plåten. Fäst nu bräda samt plåt i ett skruvstäd varpå plåten bockas över plankan. Klart!


HUR SKARVAR JAG PLÅTARNA

Det finns två sätt, antingen köper du till skarvplåtar och sätter plåtarna kant-i-kant och skruvar ihop med medföljande skruv eller så sätter du plåtarna 5-10 cm omlott och skruvar ihop med medföljande skruv.


ÄR DET PINNAR/PIGGAR PÅ PLÅTARNA

Nej, Plåtar monterade med detta viker sig lättare vid tryck/belastning istället erbjuder vi  kraftiga plåtar som du gräver ner 1/3 till 2/3 delar av hela plåten i marken. Denna teknik ger en kraftig stabilitet och hållbarhet även om någon trampar på kantplåten. Ett vackert resultat som håller i årtionden.


ÄR DET FÖRBORRADE HÅL I PLÅTEN

Nej, detta behövs ej då det medföljer självborrande skruv. Detta gör att du kan placera skruvar/hål precis där du vill ha dem.