Specialbeställningar.

Kapning på längden samt bockning kan ni beställa direkt i shoppen, läs mer om kapning här önskas hjälp med bockning  klicka här.

I vår verkstad i Surte, strax norr om Göteborg, tillverkar vi  produkter av högkvalitativt Svenskt cortenstål.  Vi tar fram anpassade lösningar till såväl företag som privatpersoner och hjälper er gärna från idé till färdig lösning.  

Är ni i behov av en unik lösning?
Följ då nedan enkla steg. På så sätt hjälps vi tillsammans åt att kapa kostnader och korta ner leveranstiden. Tillsammans säkerställer vi att er drömträdgård blir precis som ni tänkt er.

1. Ritning
För övriga önskemål skickar ni oss en enkel men tydlig ritning med samtliga mått. Det går utmärkt att skissa på ett papper och ta en bild på ritningen med mobiltelefonen.

2. Material
Gör sedan även en punktlista där ni räknat ut antalet 2 meters plåtar som behövs samt antal önskade kap eller bockningar.
Glöm inte att specificera önskad tjocklek på plåten och om ni önskar svetshjälp. 

3. Kontakt & Fakturauppgifter
Skickas oss ritningen ihop med listan på uppskattad materialåtgång samt telefon och leveransadress i ett och samma mail.
På så sätt kan vi titta igenom allt samt återkoppla snabbt och med bästa pris.
 Först när ni har godkänt priset och vi är helt säkra på att vi har samma mål i sikte startar produktionen. 

Vart skickar jag min förfrågan?

 Det går utmärkt att skissa på ett papper och sedan ta en bild på ritningen med mobiltelefonen. Skicka mailet till [email protected]

Leverans

Under april-augusti är leveranstiden på specialorder längre pga det höga trycket.
Räkna med 1 - 4 veckor beroende på vad ni önskar få utfört och rådande produktionskö. 

Vi kontaktar er när varorna är redo för avhämtning / transport.