Trädgårdsmästare

Via våra partner kan ni även få hjälp med att montera era cortenstöd men även med andra tjänster så som trädgårdsdesign, trädgårdsanläggning samt skötsel och underhåll.

Du väljer själv vem du vill anlita av nedan företag som alla är kunder till oss sedan länge, trädgårdsföretag som vi varmt kan rekommendera.


Västsverige

Ale Trädgård
Vi är ett mindre trädgårdsföretag beläget i Ale kommun som erbjuder det mesta inom trädgård och trädgårdsarbeten såsom skötsel, anläggning, beskärning, planering, trädgårdsrådgivning och design. Här på Ale Trädgård arbetar vi med både privata och offentliga utemiljöer för våra kunder i bland annat Ale, Kungälv och Stenungsund med omnejd. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!
https://www.aletradgard.se/

Lindens Trädgårdar
Vi sköter och utvecklar utomhusmiljöer som är vackra, trivsamma och användbara. Det kan handla om allt från att designa och plantera en rabatt, till att klippa gräset i en villaträdgård, till helårsskötsel av grönytorna i en bostadsrättsförening. Vi tycker om att göra anläggningar som människor trivs i och många av de trädgårdar vi arbetar i har vi skött om under flera år.
https://www.lindenstradgardar.se/

Härnesund & Lindh 
Drivs av Andreas och Sofia. Vi har utbildning och lång arbetslivserfarenhet från branschen. Vi tror på hållbara trädgårdar, som kräver liten insats men ger stor utdelning under hela året.
https://harnesundlindh.se/index.html


Södra Sverige

Ramlösa Trädgårdsservice AB  - Vi underlättar er vardag! 
Vi erbjuder företag, fastighetsägare, samfälligheter, kommunala förvaltningar och privatpersoner i Nordvästra Skåne med säte i Helsingborg följande tjänster:

Gräsklippning, Vertikalskärning, Arkitektritad trädgård, Klippning av buskar, häck och träd, Grönyteskötsel för store ytor, Fastighetsservice, Certifierad Arborist, Anläggning av trädgård, Anläggning av gräsmatta, Rensning av rabatter, Trädfällning, Stubbfräsning,  Murning & plattsättning, Plantering av växter, träd & häckar, Vår och höststädning. Vi är självklart godkända för RUT och ROT-avdrag

https://www.ramlosatradgard.se/


Stockholm

Solsidan Trädgård

https://www.solsidantradgard.se/